Τηγανόπιτα με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ
10 Οκτωβρίου, 2021New York cheesecake με στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ
10 Οκτωβρίου, 2021Κοτόπουλο με πιπεριές και στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ
Υλικά που θα χρειαστούμε για 4 μερίδες:
- 750-800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου, σε κύβους 3 εκ.
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ
- 2 ξερά κρεμμύδια, σε φέτες
- 2 πιπεριές Φλωρίνης, σε λωρίδες
- 2 κίτρινες πιπεριές, σε λωρίδες
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 100ml λευκό ξηρό κρασί
- 1 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος
- 80ml ελαιόλαδο
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Ξεκινάμε σοτάροντας σε μια κατσαρόλα το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά και περίπου 3-4 λεπτά μέχρι να το δούμε να ροδίζει. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τη μουστάρδα και σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Στη συνέχεια προσθέτουμε 400ml νερό, αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να σωθούν τα υγρά. Αποσύρουμε, αφήνουμε για λίγο να κρυώσει και προσθέτουμε τον μαϊντανό και το γιαούρτι. Τέλος, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με ρύζι ή κουσκούς.