Μους Σοκολάτας με 3 υλικά (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ)
20 Μαρτίου, 2024Caesar salad
21 Μαρτίου, 2024ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ
Τζατζίκι
- 400 γρ Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ (2 κεσεδάκια)
- 1 αγγούρι
- 2 σκελίδες σκόρδου
- 2 κτσ λευκό ξίδι
- 1 κτγ αλάτι
- πιπέρι
- Άνηθος
Τυροκαυτερή
- 400 γρ Τυρί Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ
- 200 γρ Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ (1 κεσεδάκι)
- 30 γρ ελαιόλαδο (3 κτσ)
- 1 πράσινη καυτερή πιπεριά
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τζατζίκι
- Τρίβουμε στον τρίφτη από την χοντρή πλευρά 1 μεγάλο αγγούρι και το βάζουμε μέσα σε ένα μπολ.
- Ρίχνουμε το αλάτι και το αφήνουμε στην άκρη για 5 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ρίχνουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, το σκόρδο, το λευκό ξίδι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Στραγγίζουμε πολύ καλά το αγγούρι και το ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
- Ψιλοκόβουμε τον άνηθο τον ρίχνουμε μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε έξτρα αλάτι αν χρειαστεί.
Τυροκαυτερή
- Σε ένα μπολ σπάμε με το πιρούνι το Τυρί Φέτα ΟΛΥΜΠΟΣ.
- Προσθέτουμε το Στραγγιστό Γιαούρτι 2% ΟΛΥΜΠΟΣ, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Ψιλοκόβουμε μια πράσινη καυτερή πιπεριά και την ρίχνουμε μέσα στο μπολ.
- Προσθέτουμε πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι.
Σερβίρουμε με φετούλες καυτερής πιπεριάς και φρέσκο ελαιόλαδο!