Τζατζίκι και Τυροκαυτερή!
21 Μαρτίου, 2024CAESAR SALAD
120 γρ. Στραγγιστό Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%
20 g παρμεζάνα ή κίτρινο τυρί τριμμένο
2 κ.σ. χυμός λεμονιού
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ. worcestershire sauce
1 κ.γ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κ.γ. μουστάρδα
½ κ.γ. αλάτι
½ κ.γ. μαύρο πιπέρι
200 γρ. μαρούλι
220 γρ. φιλέτο κοτόπουλο ψημένο
20 γρ. κρουτόν
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αλέθουμε στο multi το Στραγγιστό Γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%, τη παρμεζάνα, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη worcestershire sauce, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να έχουμε μια sauce
- Πλένουμε το μαρούλι, το κόβουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ
- Αδειάζουμε μέσα τη sauce, το κοτόπουλο, τα κρουτόν και ανακατεύουμε
- Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ