Βελουτέ Σούπα με Μπρόκολο και Κρέμα Γιαουρτιού
2 Νοεμβρίου, 2022Βελουτέ Σούπα με Παντζάρι και Γιαούρτι Στραγγιστό
5 Δεκεμβρίου, 2022ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
- Υλικά που θα χρειαστούμε για 4-5 μερίδες
- 120 γρ. μπριζόλα καπνιστή
- 8 αγγουράκια πίκλες
- 4 κ.σ. καλαμπόκι κονσέρβα
- 4 λουκάνικα φρανκφούρτης βραστά
- 200 γρ. τυρί της αρεσκείας μας (ΚΑΣΕΡΙ ΟΛΥΜΠΟΣ)
- Μαυροπίπερο
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%
- 150 γρ. μαγιονέζα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά 1’ λιγότερο από ότι λέει η συσκευασία και τα αφήνουμε να στραγγίσουν και να κρυώσουν τελείως.
- Ψιλοκόβουμε την καπνιστή μπριζόλα και το τυρί σε κυβάκια, τα λουκάνικα σε ροδέλες κα ιτα ρίχνουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το καλαμπόκι, τα αγγουράκια πίκλες κομμένα σε ροδέλες και το μαυροπιπερο.
- Αδειάζουμε στο μπολ και τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με το στραγγιστό γιαούρτι ΟΛΥΜΠΟΣ 2%.
- Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας-γιαουρτιού στο μείγμα ζυμαρικών και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε σε ένα βαθύ μπολ.